Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ægte hollandaise

Ægte hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : J Asmussen

Indsendt :





Ingredienser:
8 æggeblommer
1 citron saft heraf
1 dl.fiskesuppe
 salt
 hvid peber
250-300 g.smør
 


Opskrift:

I en gryde med rund bund piskes æggeblommerne. Citronsaft og suppen tilsættes, den smages til med salt og peber, og sættes i vandbad, piskes, til den bliver tyk, men må ikke koge.

Gryden tages op af vandbadet og kogende smør piskes i. Da er saucen jævn og blød.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hollandaise sauce



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4853 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu