skinke i tern eller strimler1 bk. skinke i tern eller strimler
1-2
løg (tilsættes efter smag)1-2 løg (tilsættes efter smag)
400
g.
Crème fraiche 400 g. Crème fraiche
salt salt
peber peber
paprika paprika
Opskrift:
Varm Bagekartoflerne i oven eller på grillen.
i mens de blir varme så tager du og rester bacon på panden og skraller løg/løgne og snitter dem i små stykker
Når kartoflerne er færdig åbner du dem og tager indmaden ud så kun skralden er tilbage.
Der efter ligges det op i en skål sammen med og moses.
derefter kommer du cremfriche, løg, bacon og skinken i sammen med krydderierne som selvfølgelig skal tilsmages efter egen smagsløg.
når det er sket så ligger du det op i den tomme katoffelskrald eller bare direkte på en tallerken.
god appetit
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13320 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider