hakkede pistacienødder, usaltede50 g. hakkede pistacienødder, usaltede
1
spsk.
Anmarettolikør1 spsk. Anmarettolikør
200
g.
mørk chokolade200 g. mørk chokolade
200
g.
hvis chokolade200 g. hvis chokolade
Opskrift:
2/3 af pistacienødderne æltes sammen med marcipan og amarettolikør. Massen deles i 10 stykke, der formes til aflange brød og trykkes i trekantet form.
Mørk og/eller hvis chokolade smeltes og marcipanbrødene overtrækkes i bunden og afkøles. Herefter dyppes eller pensles smeltet overtræk på 2 gange. Sidste gang pyntes med pistacienødder, inden overtrækket størkner.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3641 gange, og udskrevet 52 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider