Værtindens marcipanbrød

Værtindens marcipanbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Louise

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.ren rå marcipan
50 g.hakkede pistacienødder, usaltede
1 spsk.Anmarettolikør
200 g.mørk chokolade
200 g.hvis chokolade
 
Opskrift:
2/3 af pistacienødderne æltes sammen med marcipan og amarettolikør. Massen deles i 10 stykke, der formes til aflange brød og trykkes i trekantet form.

Mørk og/eller hvis chokolade smeltes og marcipanbrødene overtrækkes i bunden og afkøles. Herefter dyppes eller pensles smeltet overtræk på 2 gange. Sidste gang pyntes med pistacienødder, inden overtrækket størkner.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3826 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu