Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddebagt æbler på crem anglaise

Nøddebagt æbler på crem anglaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : J Asmussen

Indsendt :





Ingredienser:
4 pæne elstar æbler
 Kranse xx
 sukker
 æggehvide
 Hasselnødderflager
 
2.5 dl.mælk eller fløde 13 %
50 g.sukker
0.5 vanillestang
4 æggeblommer
 
 Pynt:
 citronmellise
1 figen
 


Opskrift:

CREMEN ANGLAISE:

Mælk/fløde koges op med sukker og vanillemarv.
Æggeblommer piskes sammen i en skål, heri piskes lidt af den kogende mælk/fløde, hvorefter æggeblandningen piskes op iresten af mælk/fløden, cremen piskes ved svag varme, til den er legeret, sigtes og afkøles. Kan evt tilsættes med en likør
Elstar æbler skrældes og halveres, kærnehuset fjernes
Kranse xx massen tilsættes lidt sukker og æggehvide for at gøre den mere lind.
De halve æbler sættes på en bageplade, der er drysset med sukker. På toppen af æblet sprøjtes et tyndt lag kransekage masse. Drysses med nøddeflager
Æblet bages ved 18 gr. i ca 10 min. Afkøles 5 min. før servering.

ANRETNING:

Det lune æble placeres i midten af en dyb tallerken og omkrenset af cremen, der pyntes med citronmellise og frisk figen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2696 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu