havtaske renset og klargjort400 g. havtaske renset og klargjort
salt salt
peber peber
hvidvin hvidvin
1
fennikel1 fennikel
1
rødløg1 rødløg
smør smør
salt salt
peber peber
BASILLIKUMCREM: BASILLIKUMCREM:
0.5
løg0.5 løg
1-2
dl.
hvidvin1-2 dl. hvidvin
1
dl.
fløde1 dl. fløde
frisk basillikum frisk basillikum
salt salt
peber peber
Opskrift:
Fjern skind og hinder fra havtasken, derefter skal den fileteres til 3 små bøffer til hver person.
bøfferne kommes i et ildfast fad, dryderes med salt og peber og lidt hvidvin.
Lige før serveringen skal de ovnpocheres i 10-12 min.
Rødløg og fennikel skæres i fine strimler og sauteres i smør med salt og peber.
BASILLIKUMCREME:
Løget hakkes fint, sauteres i lidt smør, hvidvin tilsættes og nedkoger til det halve. Fløden, salt og peber tilsættes.
Lige før servering opkoges saucen, tilsættes grov hakket basillikum
Her til serveres brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9101 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider