Ovnpocherede havtaske

Ovnpocherede havtaske, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : J Asmussen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.havtaske renset og klargjort
 salt
 peber
 hvidvin
 
1 fennikel
1 rødløg
 smør
 salt
 peber
 
 Basilikumcreme:
0.5 løg
1-2 dl.hvidvin
1 dl.fløde
 frisk basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern skind og hinder fra havtasken, derefter skal den fileteres til 3 små bøffer til hver person.
bøfferne kommes i et ildfast fad, dryderes med salt og peber og lidt hvidvin.
Lige før serveringen skal de ovnpocheres i 10-12 min.

Rødløg og fennikel skæres i fine strimler og sauteres i smør med salt og peber.

BASILLIKUMCREME:
Løget hakkes fint, sauteres i lidt smør, hvidvin tilsættes og nedkoger til det halve. Fløden, salt og peber tilsættes.
Lige før servering opkoges saucen, tilsættes grov hakket basillikum

Her til serveres brød





karakterer:
Opskriften er vist 10815 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu