Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kransekagestjerne

Kransekagestjerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
1 poseOdense færdig kransekagemasse
 flormelis
0.25 pasteuriseret æggehvide
200 g.mørk chokolade
 lidthvedemel
 lidtmargarine
 


Opskrift:

En bageplade smøres med lidt margarine og drysses med et tyndt lag hvedemel. I melet finger tegnes 3 trekanter (skabeloner) med sidemålene: 18 cm, 15 cm og 12 cm.

Kransekagemassen sprøjtes ovenpå de trekantede skabeloner, og de bages ved 220 grader, til de er gyldne.

Stilles herefter til afkøling. Smeltet mørk overtræk smøres på bunden af de tre afkølede kransekage-trekanter.

Hvid sprøjteglasur laves af sigtet flormelis og en 1/4 pasteuriseret æggehvide, der røres sammen til en passende konsistens og fyldes i et kræmmerhus (sprøjtepose) af bagepapir. Spidsen klippes af, og kransekagerne dekoreres med sprøjteglasuren.

Sæt først trekanterne ovenpå hinanden lige inden servering.

Tips:

Gode til frost. Tages op af fryseren 30 min. før servering. Bages gerne 14 dage før.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3447 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu