Riv marcipanen og arbejd den sammen med mælk. Æggehvider og sukker piskes stift og vendes sammen med den bløde marcipanmasse. Massen smøres ud på 20x30 cm bagepapir og bunden bages ved 160 grader i ca 30 min. Afkøles og sættes i fryseren.
Fløden koges op og tilsættes hakket hvid chokolade. Cremen hældes i en skål og afkøles i køleskab til dagen efter.
Rouladebunden tages ud af fryseren. Vendes med bagepapiret opad og dette tages forsigtigt af. Placeres med bagsiden op på et nyt stykke bagepapir. Chokoladecremen piskes og smøres på bunden, som herefter rulles sammen til en roulade. Rouladen fryses igen.
Rouladen tages ud af fryseren 30 min. før servering. Drysses med flormelis og evt. guldstøv og anrettes.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3244 gange, og udskrevet 42 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider