Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laks på det grønne

Laks på det grønne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverfersk laks (ca. 2 cm tykke)
2 porrer
1-2 squash
1 lilleaubergine
3 løg
3 spsk.olie
2 dl.hvidvin
 smør
 citronsaft
 salt
 peber
 citronpeber
 friske krydderurter, såsom estragon, rosmarin og løvstikke
 
Opskrift:
Porrer, aubergine, løg og squash snittes i strimler eller firkanter og svitses i olien. Krydres med salt, peber og citronpeber. Grøntsagerne lægges i et ildfast fad. De rensede lakseskiver lægges ovenpå det grønne. Krydderurterne fordeles over fisken sammen med smørklatter. Hvidvin og citronsaft hældes over.

Det ildfaste fad anbringes midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. alt efter fiskens tykkelse. Laksen er mør, når kødet begynder at løsne sig fra benet.

Serveres med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11914 gange,
og udskrevet 383 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu