revet en ren rå marcipan125 g. revet en ren rå marcipan
bolsjefarve - rød og grøn(findes bl.a. hos Matas) bolsjefarve - rød og grøn(findes bl.a. hos Matas)
100
g.
mærk chokolade100 g. mærk chokolade
Opskrift:
Pisk æggehviderne og halvdelen af flormelissen til stift skum. Ved resten af flormelissen i og pisk videre til det hele er stift igen. Ris marcipanen i marengsmassen, mens der vendes forsigtigt rundt. Del marengsmassen i tre og farv de to med hver sin bolsjefarve.
Kom de tre masser i en hver sin spøjtepose og sprøjt massen ud på en bageplade til juletræer, snemændshoveder og julemandshoveder. Bagetiden er 30-40 min. ved 150 grader.
Sæt til afkøling på en rist og pynt med smeltet overtræk, krymmel og/eller sukker.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4480 gange, og udskrevet 63 gange.
Kommentarer
- 2011-12-19 14:05:54 Godt stillet op:)
men der kunne godt have været et billed til
så man ved hvordan retten ser ud.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider