Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødeboller 05

Flødeboller 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.ren rå marcipan
300 g.sukker
1 dl.vand
150 g.pasteuriserede æggehvider
250 g.mørk chokolade
 


Opskrift:

Ren rå marcipan skæres i 30 skiver, læges på bagepapir og bages ved 180 grader i 5-8 minutter.

Til guf koges 300 g sukker og 1 dl vand op. Lad det koge yderligere 2 minutter. 150 g. pasteuriserede æggerhvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.

Guf piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i mindst 15 min Guffet skal væres stift og fast.

Guffet hældes i en plastikpose, der klippes hul i hjørnet og det sprøjtes på toppe på marcipanbundene.

Flødebollerne bages i 5 min. ved 180 grader, så det får en fast overflade.

Efter afkøling pensles/dyppes flødebollerne med smeltet mørk chokolade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 14865 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitte  -  2012-05-08 23:06:30
Har prøvet en ny variant. Mocca Boller. Bundene laves af Odense kakao marcipan tilsat whiskey og lidt flormelis, så det er til at arbejde med. Kog sukkeret op med stærk kaffe. Overtræk med hvid chokolade og pynt med mørkchokolade tilsat meget fint malet instantkaffe pulver, ca. en tsk pr. 50g chokolade. MEGET LÆKKERT :-)


Gitte  -  2012-01-19 13:42:31
Det er bare nogle rigtig gode flødeboller. Jeg lavede det halve med lakrids skum ( ca. en spiseske salt lakrids sirup i guffet )hvid chokolade overtræk og et lille drys hakket lakrisal på toppen. Er man til lakrids så er det bare guf :-)