Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun skysauce

Brun skysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
15 g.smør
1 spsk.hvedemel
 Sky fra kød (evt. svinemørbrad)
½ tsk.sukker eller gelé
 Salt
 peber
 evt.Kulør
 


Opskrift:

Smelt smøret til saucen i en gryde.

Rør melet i. Spæd med den siede sky. Kog saucen igennem nogle min.

smag til med sukker, salt og peber.

Giv evt. saucen lidt kulør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 33171 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nghi  -  2017-12-26 18:41:28
Min skysovs blev ikke lige helt den rigtige konsistent, men smage fantastik. Tak for opskriften :)


Louise  -  2017-02-07 12:22:55
Salat ?? Mon ikke der skal stå salt ? ellers bliver det en mærkelig sauce ;)