Brun skysauce

Brun skysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :



Ingredienser:
15 g.smør
1 spsk.hvedemel
 Sky fra kød (evt. svinemørbrad)
½ tsk.sukker eller gelé
 Salt
 peber
 evt.Kulør
 
Opskrift:
Smelt smøret til saucen i en gryde.

Rør melet i. Spæd med den siede sky. Kog saucen igennem nogle min.

smag til med sukker, salt og peber.

Giv evt. saucen lidt kulør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 39488 gange,
og udskrevet 184 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nghi  -  2017-12-26 18:41:28
Min skysovs blev ikke lige helt den rigtige konsistent, men smage fantastik. Tak for opskriften :)

Louise  -  2017-02-07 12:22:55
Salat ?? Mon ikke der skal stå salt ? ellers bliver det en mærkelig sauce ;)