Marcipanen rulles ud i 20x10 cm på en stykker bagepapir.
Kog fløden op med sukker, lys sirup og smør og lad den simre, til den er gylden. Tilsæt derefter nødder og mandesplitter og kog massen færdig, til den har en fastere konsistens. Husk at røre i gryden konstant.
Hæld toscamassen på marcipanstykkerne og lad det afkøle til dagen efter.
Udskæres i mindre stykker efter ønske og bundene pensles med hvid chokolade.
Toscasnitterne opbevares på køl i en kagedåse indtil servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4927 gange, og udskrevet 56 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider