Kokossandkage 02

Kokossandkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Kage

Ret : -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Kokossandkage 02, billede 4 Kokossandkage 02, billede 1 Kokossandkage 02, billede 2 Kokossandkage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.smør
200 g.sukker
4 æg
125 g.hvedemel
125 g.kokosmel
0.5 tsk.Bagepulver
 
 Glasur:
50 g.flormelis
0.5 spsk.vand
 
 Pynt:
 kokosmel
 
Opskrift:
Smøret blødgøres (konsistens som mayonaise) og røres godt sammen med sukkeret til en ensartet konsistens. Æggene tilsættes et ad gangen under stadig omrøring. Bagepulveret sigtes sammen med melet. Kokosmelet blandes heri og det hele røres sammen.

Massen hældes i en smurt og melet form, der rummer ca. 1½ l, og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C. Alm ovn i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Efter bagning skal kagen blive i formen ca. 10 minutter, før den tages ud. Når kagen er kold gives den glasur på toppen og letristet kokosmel drysses over.

Tips:

696


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 636 gange,
og udskrevet 9 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu