Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karry suppe med rejer og fersken

Karry suppe med rejer og fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : stinefk

Indsendt :



Ingredienser:
1 stort finthakket løg
2 fedhvidløg
1 spsk.karry
 smør til stegning
5 dl.grønsagsbouillon
2.5 dl.fløde (ikke fedtfattig)
1 ds.hakkede flåede tomater
1 ds.ferksner
30 g.pillede rejer/ kylling kogt for sig (rejerne SKAL være optøet for at undgå skærk fiskesmag)
 Salt
 peber
 
Opskrift:
- Svits løg, hvidløg, karry i en stor gryde til løgene er glasklare (må ikke brune)
- Tilsæt bouillon, fløde og tomater.
- Koges 5-10 min.
- Smag til med salt og peber

- Skær fersknerne i små tern og tilsættes suppen sammen med rejerne/kogt kylling

- Varmes igennem (ikke koge) og serveres strakt med evt lune flutes.


Tips:

Kan både anvendes som hovedret, forret eller natmad istedet for den gamle konfirmaionssuppe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (41 stemmer)

Opskriften er vist 89475 gange,
og udskrevet 1747 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-10-04 10:02:23
Vi bruger bacon og purløg. Men kan den mon fryses

  -  2018-02-09 18:09:37
Kom gerne saften fra ferskerne i ! Det smager skønt !

T.Ravn   -  2016-01-25 18:47:16
super ret! skru op for fersken lidt mere i og kylling i stedet for rejer og en ske fuld rød karry. og ellers samme frem gangs måde. kødet til sidst ikke over 80 grader så proteinerne bliver i kyllingen

Siw Pedersen  -  2014-04-07 14:27:46
Brug fisk i stedet for kylling. Torsk, sej ell. lign.

Linn  -  2011-05-22 21:30:00
Rigtig god og nem suppe, med masser af smag og fyld. Kan helt klart anbefales!

Esben707  -  2011-05-22 19:33:54
Virkelig god opskrift!