hakkede flåede tomater1 ds. hakkede flåede tomater
1
ds.
ferksner1 ds. ferksner
30
g.
pillede rejer/ kylling kogt for sig (rejerne SKAL være optøet for at undgå skærk fiskesmag)30 g. pillede rejer/ kylling kogt for sig (rejerne SKAL være optøet for at undgå skærk fiskesmag)
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
- Svits løg, hvidløg, karry i en stor gryde til løgene er glasklare (må ikke brune)
- Tilsæt bouillon, fløde og tomater.
- Koges 5-10 min.
- Smag til med salt og peber
- Skær fersknerne i små tern og tilsættes suppen sammen med rejerne/kogt kylling
- Varmes igennem (ikke koge) og serveres strakt med evt lune flutes.
Tips:
Kan både anvendes som hovedret, forret eller natmad istedet for den gamle konfirmaionssuppe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(42 stemmer)
Opskriften er vist 94864 gange, og udskrevet 1858 gange.
Kommentarer
- 2018-10-04 10:02:23 Vi bruger bacon og purløg. Men kan den mon fryses
- 2018-02-09 18:09:37 Kom gerne saften fra ferskerne i ! Det smager skønt !
T.Ravn - 2016-01-25 18:47:16 super ret! skru op for fersken lidt mere i og kylling i stedet for rejer og en ske fuld rød karry. og ellers samme frem gangs måde. kødet til sidst ikke over 80 grader så proteinerne bliver i kyllingen
Siw Pedersen - 2014-04-07 14:27:46 Brug fisk i stedet for kylling. Torsk, sej ell. lign.
Linn - 2011-05-22 21:30:00 Rigtig god og nem suppe, med masser af smag og fyld. Kan helt klart anbefales!
Esben707 - 2011-05-22 19:33:54 Virkelig god opskrift!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider