Karry suppe med rejer og fersken

Karry suppe med rejer og fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
pers. 3 pers.
SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : stinefk

Indsendt :      Red:

Karry suppe med rejer og fersken, billede 4 Karry suppe med rejer og fersken, billede 1 Karry suppe med rejer og fersken, billede 2 Karry suppe med rejer og fersken, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Karry
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
30 gram Rejer uden skal, kogte
   
Opskrift:
Svits finthakket løg, hvidløg, karry i smør i en stor gryde til løgene er glasklare (må ikke brune)
Tilsæt bouillon, fløde og tomater.
Koges 5-10 min.
Smag til med salt og peber

Skær fersknerne i små tern og tilsættes suppen sammen med rejerne

Varmes igennem (ikke koge) og serveres strakt med evt lune flutes.


Tips:

Kan både anvendes som hovedret, forret eller natmad istedet for den gamle konfirmaionssuppe.


karakterer:
Opskriften er vist 123182 gange,
og udskrevet 2084 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7064 (1682 kcal)
KJ pr. pers. 2354 (560 kcal)
Vægt ialt 1891 gram
Vægt pr. pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 373 KJ (88 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2018-10-04 10:02:23
Vi bruger bacon og purløg. Men kan den mon fryses

  -  2018-02-09 18:09:37
Kom gerne saften fra ferskerne i ! Det smager skønt !

T.Ravn   -  2016-01-25 18:47:16
super ret! skru op for fersken lidt mere i og kylling i stedet for rejer og en ske fuld rød karry. og ellers samme frem gangs måde. kødet til sidst ikke over 80 grader så proteinerne bliver i kyllingen

Siw Pedersen  -  2014-04-07 14:27:46
Brug fisk i stedet for kylling. Torsk, sej ell. lign.

Linn  -  2011-05-22 21:30:00
Rigtig god og nem suppe, med masser af smag og fyld. Kan helt klart anbefales!

Esben707  -  2011-05-22 19:33:54
Virkelig god opskrift!