Laks med hvidvinsris

Laks med hvidvinsris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 laksefileter á 150 g
1 dl.hvedemel
0.25 tsk.salt
 peber
20 g.smør
 
 Hvidvinsris:
240 g.ris
1 stortløg
8 bladeSalvie, frisk
10 g.smør
2 dl.hvidvin
1 tsk.salt
 
 Tilbehør:
200 g.karotter
200 g.sukkerærter
 
Opskrift:
Lav hvidvinsrisene ved at hakke løg og salvieblade groft. Svits løget i smør i en tykbundet gryde. Hæld risene ved, og svits dem med i 2 minutter. Hæld hvidvin over og vand ved, så der ialt bliver den væske ved risene, der angives på pakningen. Bland salvie og salt i, og lad risene koge efter anvisningen på pakningen.

Bland hvedemel, salt og peber, og vend fileterne i blandingen. Steg fileterne i smør på en pande i ca. 6 minutter på hver side.

Damp imens karotterne og sukkerærterne efter anvisning på pakken. Anret laksefileterne på hvidvinsrisene, og servér de lune grøntsager til.


karakterer:
Opskriften er vist 7236 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu