Lav hvidvinsrisene ved at hakke løg og salvieblade groft. Svits løget i smør i en tykbundet gryde. Hæld risene ved, og svits dem med i 2 minutter. Hæld hvidvin over og vand ved, så der ialt bliver den væske ved risene, der angives på pakningen. Bland salvie og salt i, og lad risene koge efter anvisningen på pakningen.
Bland hvedemel, salt og peber, og vend fileterne i blandingen. Steg fileterne i smør på en pande i ca. 6 minutter på hver side.
Damp imens karotterne og sukkerærterne efter anvisning på pakken. Anret laksefileterne på hvidvinsrisene, og servér de lune grøntsager til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7149 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider