Sukker og æg piskes godt, dernæst tilføjes flydende margarine og vand. Dejen piskes godt sammen, dernæst siges de tørre ingredienserne ned og dejen røres forsigtigt sammen. Melblandningen må ikke piskes ned i dejen, da bliver kagen tung og kompakt.
Bages i en stor bradepande (ca 30 x 40 cm) som smøres og dryses strøbrød, ved 175 grader i cirka 25-30 minuter. Lad kagen køle af helt i bradepandenen.
Smelt margarinet til glasuren. Blande flormelis, kakao och vanillesukker i en skål. Tilføj smeltet margarine og kaffe, piske el. rør sammens til en glat og jævn glasur.
Når kagen er afkølet kommes glasuren på. Drys rigeligt med kokosmel over glasuren og lad kagen stå koldt i køleskabet i et stykke tid, indtil glasuren er størknet, før skære det i tern. Det går utmäkt at fryse.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4132 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
- 2014-03-08 21:23:32 Kærligheds mums kagen da jeg var barn fik min mor en opskrift fra en lap lænder at de. Kage stamme der oppe fra og om det er rigtigt ved jeg ikke 😄
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider