Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råmarineret laks med avocado

Råmarineret laks med avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.tynde skiver optøet laksefilet (8 stk.)
 
 Marinade:
2 spsk.olivenolie
1 tsk.citron- eller limesaft
 
 Tilbehør:
1 limefrugt
2 avocadoer
1/2 friséesalathoved
250 g.flutes
 


Opskrift:

Bland olivenolie og citrussaft. Pensl lakseskiverne på begge sider med marinaden, og lad skiverne trække med marinaden i ca. 1 time i køleskab ved højst 5 grader.

Skær den ene halvdel af limefrugten i 4 skiver. Skær avocadoerne over i halve, og tag stenen ud. "Skær" forsigtigt rundt i kanten med en ske, så skindet løsnes fra avocadokødet. Skær avocadoerne i tynde skiver på langs. Dryp skiverne me lidt saft fra den anden halvdel af limefrugten, så skiverne ikke bliver brunAnret portionsvis med 1-2 skiver laks på en bund af friséesalat. Drys lidt groft salt på fiskeskiverne. Læg 2-3 skiver avocado og en skive limefrugt på hver tallerken.

Skær flutes i skiver og rist skiverne let på en brødristr eller i ovnen. Servér dem lune til.

Fisk der skal spises rå, f.eks. marineret eller gravad fisk skal have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst et døgn for at dræbe anisakis (snyltere) der kan forekomme i fiskekødet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 20091 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu