Chokolade-chip-bars

Chokolade-chip-bars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.mysli
3 dl.havregryn
1 dl.solsikkefrø, ristede
90 g.mærk chokolade, groft hakket
4 spsk.smør, smeltet
3 spsk.brunt rørsukker
½ Vaniljestang
2 æggehvider
2 æggeblommer
3 spsk.sirup
 
Opskrift:
Smelt smørret sammen med vaniljekornene, som du har skrabet ud af stangen (stangen kan du gemme i et syltetøjsglas med sukker - så får du fint vaniljesukker). Kom også sukker og sirup i gryden og smelt sammen.

Fjerne fra varmen og pisk æggeblommerne i til en glat masse.

Kom hviderne i en stor skål og pisk dem stive. Vend dem sammen med smørmassen og bland herefter resten af ingredienserne i.

Dæk en form med bagepapir og smør det let. Fyld herefter massen i, så den er ca. 2 cm høj.

Kom formen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 min.

Tag formen ud af ovnen og køl ned i køleskabet. Herefter kan den stivnede masse tages ud og skæres i passende stykker.

Tips:

De udskårne barrer bliver rigtig fine ved at dyppe oversiden i mørk chokolade. Så bliver de virkelig lækre og indbydende. Barrerne kan holde sig ca. en uge i en lufttæt beholder i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 3731 gange,
og udskrevet 63 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu