Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade-chip-bars

Chokolade-chip-bars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.mysli
3 dl.havregryn
1 dl.solsikkefrø, ristede
90 g.mærk chokolade, groft hakket
4 spsk.smør, smeltet
3 spsk.brunt rørsukker
½ vaniliestang
2 æggehvider
2 æggeblommer
3 spsk.sirup
 


Opskrift:

Smelt smørret sammen med vaniliekornene, som du har skrabet ud af stangen (stangen kan du gemme i et syltetøjsglas med sukker - så får du fint vaniliesukker). Kom også sukker og sirup i gryden og smelt sammen.

Fjerne fra varmen og pisk øggeblommerne i til en glat masse.

Kom hviderne i en stor skål og pisk dem stive. Vend dem sammen med smørmassen og bland herefter resten af ingredienserne i.

Dæk en form med bagepapir og smør det let. Fyld herefter massen i, så den er ca. 2 cm høj.

Kom formen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 min.

Tag formen ud af ovnen og køl ned i køleskabet. Herefter kan den stivnede masse tages ud og skæres i passende stykker.

Tips:

De udskårne barrer bliver rigtig fine ved at dyppe oversiden i mørk chokolade. Så bliver de virkelig lækre og indbydende. Barrerne kan holde sig ca. en uge i en lufttæt beholder i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3297 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu