Sesamstegt laks med agurkecreme

Sesamstegt laks med agurkecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.laksefilet uden skind og ben
20 g.sesamfrø
1 spsk.olivenolie
0.25 agurk
2 spsk.creme fraiche
2 spsk.drænet yoghurt
2 skiverrugbrød med hørfrø
 salt
 peber
 
Opskrift:
Riv agurken på den grove side af et rivejern og drys med lidt salt. Lad agurkestrimlerne stå i 10 min.

Rør i mellemtiden creme fraiche og yoghurt sammen i en skål. Kom agurken op i en sigte og pres saften ud. Vend den revne agurk i cremen og smag den til med salt og peber.

Skær laksen i små mundrette stykker, ca. 2x3 cm. Vend stykkerne i sesamfrø, og steg dem i olie på en varm pande ca. 1 min på alle fire sider ved middel varme.

Spis laksestykkerne med agurkecremen og rugbrød ved siden af.

Tips:

Det er klart muligt at bruge andre fisk end laks. Prøv med kulmule, kuller eller lyssej. Det er ikke svært at variere - bare hør fiskemanden, og han ikke vil filetere et stykke fisk og fjerne alle benene.





karakterer:
Opskriften er vist 5929 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu