Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sesamstegt laks med agurkecreme

Sesamstegt laks med agurkecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.laksefilet uden skind og ben
20 g.sesamfrø
1 spsk.olivenolie
1/4 agurk
2 spsk.creme fraiche
2 spsk.drænet yoghurt
2 skiverrugbrød med hørfrø
 salt
 peber
 


Opskrift:

Riv agurken på den grove side af et rivejern og drys med lidt salt. Lad agurkestrimlerne stå i 10 min.

Rør i mellemtiden creme fraiche og yoghurt sammen i en skål. Kom agurken op i en sigte og pres saften ud. Vend den revne agurk i cremen og smag den til med salt og peber.

Skær laksen i små mundrette stykker, ca. 2x3 cm. Vend stykkerne i sesamfrø, og steg dem i olie på en varm pande ca. 1 min på alle fire sider ved middel varme.

Spis laksestykkerne med agurkecremen og rugbrød ved siden af.

Tips:

Det er klart muligt at bruge andre fisk end laks. Prøv med kulmule, kuller eller lyssej. Det er ikke svært at variere - bare hør fiskemanden, og han ikke vil filetere et stykke fisk og fjerne alle benene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5050 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu