mel (så til det passer dejen skal være ret blød) mel (så til det passer dejen skal være ret blød)
Opskrift:
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Resten af ingredienserne blades i og dejen æltes.
Skal stå i køleskab natten over.
Bages 15 min. ved 200 grader
Tips:
Dejen kan stå i op til 5 dage i køleskab, så har man altid dej til friskbagte boller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 33802 gange, og udskrevet 360 gange.
Kommentarer
Morten - 2014-11-23 21:42:48 Meget nem og god opskrift. Du kan vælge at bruge mindre mel, så dejen er mere klistret og bare skal omrøres. Det giver et godt resultat.
Jane - 2013-04-26 18:53:59 Hvor mange personer er der ca til og må der komme gulerødder i? :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider