Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boller, med lang hævetid (natten over)

Boller, med lang hævetid (natten over), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frida

Indsendt :





Ingredienser:
20 g.gær
7.5 dl.lunken vand
2 tsk.sukker
4 dl.havregryn
1 dl.grahamsmel
1 dl.solsikkekerner
1/2 dl.hørfrø
2 tsk.salt
2 spsk.olie
 mel (så til det passer dejen skal være ret blød)
 


Opskrift:

Gæren røres ud i det lunkne vand.
Resten af ingredienserne blades i og dejen æltes.

Skal stå i køleskab natten over.

Bages 15 min. ved 200 grader



Tips:

Dejen kan stå i op til 5 dage i køleskab, så har man altid dej til friskbagte boller.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32245 gange,
og udskrevet 333 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morten  -  2014-11-23 21:42:48
Meget nem og god opskrift. Du kan vælge at bruge mindre mel, så dejen er mere klistret og bare skal omrøres. Det giver et godt resultat.


Jane  -  2013-04-26 18:53:59
Hvor mange personer er der ca til og må der komme gulerødder i? :)