Laks med porre og gulerod

Laks med porre og gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skiverlaks á ca. 200 g
 
 Lage:
8 dl.fiskebouillon (på terning)
1 dl.tør hvidvin
5-6 hele hvide peberkorn
1 dildkvist
1 stykkeporre
1 lillegulerod
 
Opskrift:
Læg den skind- og benfri lakseskiver med lidt mellemrum i et fad med kant. Læg alle ingredienserne til lagen i en kasserolle.

Skær porre og gulerod i skiver. Kog lagen i 8-10 minutter, så den bliver fyldig og god.

Si grøntsagerne fra og hæld lagen kogende over laksen. Lagen skal dække laksen med ca. 2 cm. Dæk fadet til og lad det stå ca. 10 minutter. Laksen er parat.

Servér den med en god sauce eller letstuvet hel spinat, kogte kartofler, asparges eller en salat.

Laksen kan også serveres kold, evt. overtrukket med gelé og pyntet med citron og dild.





karakterer:
Opskriften er vist 24386 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-07 20:11:01
Skal have meget længere end 10 min. Laksen var helt rå.