Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker kanelstang

Lækker kanelstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-7 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chef12345

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hvedemel
130 g.margarine
50 g.sukker
1 æg
25 g.gær
1 dl.mælk
 
 Fyld:
125 g.brun farin
125 g.smør
1 brevkage cream
1 spsk.kanel
 
 Glasur:
 vand
 flormelis
 


Opskrift:

Først smelter du margarinen. Derefter Blander du mel og sukker. Rør margarine, mælk og æg sammen rør gæren ud heri. Bland det tørre med det våde og ælt dejen godt i gennem. Hæver tildækket ca i 20 minutter.

Rør smørret blødt med puddersukker og kanel. Del dejen i to. Rulles dem ud til to rektangler. Fyldet smøres på og rulles sammen som en roulade pas på den ikke bliver for tyk da det kan være svært at lave fletningerne, der klippes nu med en saks på tværs af rouladen hele vejen ned.

Smides nu i oven ved 200 grader C i 14 minutter. Severes helts kold da den kan virke snasket hvis det er varm







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6371 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

stephanie  -  2012-11-09 19:59:43
Meget misvisende opskrift. Hvor skal jeg bruge kagecremen henne? og forstår slet ikke det med at der skal klippes i dejen. Billeder havde helt sikkert hjulpet.


tina  -  2011-10-28 17:53:49
hvornår skal kagecremen i??