Skær et låg af tomaterne eller skær dem i halve.
Tag frugtkødet ud.
Lad olien blive varm på en pande.
Kom tomaterne herpå med skærfladen nedad og steg dem lidt.
Vend dem og krydr med salt og peber.
Damp dem kort under låg til de bliver lidt blødere.
Anret tomaterne på et fad.
Hak det pillede løg, hvidløg og krydderurter.
Kom det på panden og lad det snurre ganske kort.
Kom vin og vineddike på og bland raspen i.
Lad det snurre med et øjeblik.
Smag til med salt og peber.
Kom det i tomaterne, som stilles koldt til de skal serveres.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2025 gange, og udskrevet 44 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider