Hård lagkage med flødeskum

Hård lagkage med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :


Hård lagkage med flødeskum, billede 4 Hård lagkage med flødeskum, billede 1 Hård lagkage med flødeskum, billede 2 Hård lagkage med flødeskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bunde:
250 g.sukker
250 g.margarine
130 g.havregryn
130 g.hvedemel
 
 Glasur:
2 spsk.Kakao
100 g.flormelis
 vand
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Smelt smørret og pisk det med sukkeret. Bland mel og havregryn i.

Del dejen i tre dele ca. 250 g. pr. del, og smør dem ud i 3 springforme på ca. 22 cm i diameter, og bag dem i 225 grader C. alm. ovn på midterste rille i 5-10 min.
Lad bundene afkøle.

Rør glasuren sammen og smør det ud på den den ene bund, den der skal øverste, det er nemmest at smøre glasuren på inden lagkagen bliver samlet. Pynt evt. glasuren med frysetørrede bær.

Læg bundene sammen med flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17355 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu