Hård lagkage med flødeskum

Hård lagkage med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :
Hård lagkage med flødeskum, billede 4 Hård lagkage med flødeskum, billede 1 Hård lagkage med flødeskum, billede 2 Hård lagkage med flødeskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bunde:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
130 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
130 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Glasur:
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret og pisk det med sukkeret. Bland mel og havregryn i.

Del dejen i tre dele ca. 250 g. pr. del, og smør dem ud i 3 springforme på ca. 22 cm i diameter, og bag dem i 225 grader C. alm. ovn på midterste rille i 5-10 min.
Lad bundene afkøle.

Rør glasuren sammen og smør det ud på den den ene bund, den der skal øverste, det er nemmest at smøre glasuren på inden lagkagen bliver samlet. Pynt evt. glasuren med frysetørrede bær.

Læg bundene sammen med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 25125 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 24981 (5947 kcal)
KJ pr. Pers. 3122 (743 kcal)
Vægt ialt 1372 gram
Vægt pr. Pers. 171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1820 KJ (433 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 29.4 gram
Kulhydrat 40.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu