cornflakes el. branflakes200 g. cornflakes el. branflakes
150
g.
rosiner150 g. rosiner
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 C.
Hak hasselnødderne groft. Hak mandlerne halvt over. Bland havregryn, boghvede og firseflager. Kom det i ovnen i halv time. Rør rundt hver 10'ende min. Put hasselnødder og mandler i, og kom i ovnen igen, i endnu en halv time. Når det er ristet vendes honningen straks i müslien.
Når det er afkølet kommes cornflakes og rosiner i. Kom det i en tætsluttet dåse eller glas. Opbevares tørt og uden for lys.
Tips:
Kom mælk og æbler over müslien.
Holdbarhed: 3 måneder
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(13 stemmer)
Opskriften er vist 5594 gange, og udskrevet 111 gange.
Kommentarer
Mia - 2011-10-16 11:19:34 Super god müsli. Jeg brugte dog ikke knækket boghvede eller hirseflager med istedet græskarkerner, kokus og valnødder. Jeg gav min portion ca. 30 - 40 min i ovnen og så var det klart :)
Astrid - 2011-05-12 17:05:15 Rigtig lækker Müsli. God til morgenmad, og rigtig sund:)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider