cointreau el. portvin2 spsk. cointreau el. portvin
12
ladyfingers biscotti12 ladyfingers biscotti
2
dl.
rabarbersyltetøj2 dl. rabarbersyltetøj
Hindbærsauce: Hindbærsauce:
200
g.
frosne optøede hindbær200 g. frosne optøede hindbær
100
g.
flormelis100 g. flormelis
1
citron saft heraf1 citron saft heraf
Pynt: Pynt:
Hindbær Hindbær
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Vend mascapone i cremen. Pisk fløden stiv og vend den i. Bland rabarbersaft og cointreau og dyb kagerne deri. Læg kagerne lagvis i portionsglas med cremen og rabarbersyltetøjet. Stil tiramisuen koldt 2 timer før de serveres. Lav en hindbærsauce afhindbær, flormelis og citron. Hæld det gennem en sigte og stil koldt indtil serveringen. Hæld saucen over tiramisuen og pynt med lidt hindbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7428 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
- 2011-04-26 22:53:12 Der skal rettes der hvor der står rabarber syltetøj..Istedet skal der stå ca 2 dl rabarbersaft
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider