Rabarber Tiramisu med hindbær

Rabarber Tiramisu med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Pernille

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3 Æggeblommer, pasteuriseret
75 g.sukker
200 g.Mascarpone
2 dl.piskefløde
2.5 dl.rabarbersaft
2 spsk.cointreau el. portvin
 
12 ladyfingers biscotti
2 dl.rabarbersyltetøj
 
 Hindbærsauce:
200 g.frosne optøede hindbær
100 g.flormelis
1 citron saft heraf
 
 Pynt:
 Hindbær
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Vend mascarpone i cremen. Pisk fløden stiv og vend den i. Bland rabarbersaft og cointreau og dyb kagerne deri. Læg kagerne lagvis i portionsglas med cremen og rabarbersyltetøjet. Stil tiramisuen koldt 2 timer før de serveres. Lav en hindbærsauce af hindbær, flormelis og citron. Hæld det gennem en sigte og stil koldt indtil serveringen. Hæld saucen over tiramisuen og pynt med lidt hindbær.


karakterer:
Opskriften er vist 7814 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-04-26 22:53:12
Der skal rettes der hvor der står rabarber syltetøj..Istedet skal der stå ca 2 dl rabarbersaft