Rør æggeblommer, sukker og vanillekorn hvidt og skummende. Tilsæt mascapone og røri cremen til den er ensartet.
Stænk rouladebunden med kaffen. Spred forsigtig cremen ud på bunden og rul forsigtigt sammen . Det gøres bedst ved at rulle bagepapir stramt om rouladen samtidig med der rulles. Stil rouladen koldt. Ved servering drysses sigtet kakao pulver over.
Tips:
Tilbered gerne rouladen dagen før den skal spises. Bliver faktisk bedst af det.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4571 gange, og udskrevet 65 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider