Stegt laks med hvidløgsauce

Stegt laks med hvidløgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
4 laksekoteletter (á ca. 175 g)
20-25 g.smør eller margarine
1 pk.frosset spinat i hele blade (250 g)
 salt
 peber
2 dl.creme fraiche 18%
2-3 fedhvidløg eller 1 spsk. revet peberrod
 
Opskrift:
Tør lakseskiverne af og steg dem i halvdelen af fedtstoffet, ca. 3 minutter på hver side. Drys med krydderier.

Tø og varm spinaten i en gryde i resten af fedtstoffet. Smag til med krydderier. Rør creme fraiche med de pressede hvidløgsfed. Smag til med lidt salt og peber.

Servér den stegte laks på spinatbund med hvidløgssauce og eventuelt bagt kartoffel. Bryder man sig ikke om hvidløg, kan man bruge revet peberrod i saucen.


karakterer:
Opskriften er vist 13897 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-04-11 18:05:09
Jeg brugte lakrids salt til fisken det blev rigtig godt

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
den var en succes, svigermor kunne lide den