Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt laks med hvidløgsauce

Stegt laks med hvidløgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 laksekoteletter (á ca. 175 g)
20-25 g.smør eller margarine
1 pk.frosset spinat i hele blade (250 g)
 salt
 peber
2 dl.creme fraiche 18%
2-3 fedhvidløg eller 1 spsk. revet peberrod
 


Opskrift:

Tør lakseskiverne af og steg dem i halvdelen af fedtstoffet, ca. 3 minutter på hver side. Drys med krydderier.

Tø og varm spinaten i en gryde i resten af fedtstoffet. Smag til med krydderier. Rør creme fraiche med de pressede hvidløgsfed. Smag til med lidt salt og peber.

Servér den stegte laks på spinatbund med hvidløgssauce og eventuelt bagt kartoffel. Bryder man sig ikke om hvidløg, kan man bruge revet peberrod i saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12288 gange,
og udskrevet 319 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-04-11 18:05:09
Jeg brugte lakrids salt til fisken det blev rigtig godt


lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
den var en succes, svigermor kunne lide den