Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Daniels hvidløgsbrød

Daniels hvidløgsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : TanteChrissie27

Indsendt :




Ingredienser:
1 bakkeKærgården/bakkedal
4 fedhvidløg
3 tsk.krydderurteblandning (tørret)
 toastbrød/ ciabattabrød eller lign
 


Opskrift:

Lad smørret blive blødt og rør det til en jævn masse med en gaffel.

Pres hvidløg ned i smørret og tilsæt krydderurter.

smør et passende lag på skriver af toastbrød eller ciabattabrød.

Hvidløgsbrødene lunes i ovnen i ca.5-7 minutter ved 180 grader. (til smørret er smeltet og de er ved at blive sprøde)



Tips:

Hvidløgsbrødene kan også laves med friske krydderurter, der er hakket fint. smag og behag er jo forskellig, så det står en frit for hvor meget eller hvor lidt man ønsker at bruge af hvidløg og krydderurter. Hvidløgsbrødene smager dejligt som tilbehør til evt. lasagne. (stort set alle retter hvor man ellers vil spise hvidløgsflûtes til)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10076 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

25670101  -  2012-03-26 13:44:29
super gode brød


TanteChrissie27  -  2011-04-21 15:08:32
Vi (tante og nevø) glemte at skrive at man ikke nødvendigvis behøver at bruge den mængde smør der er skrevet på. hvidløgssmørret laves naturligvis i den mængde, man ønsker.