Snittede mandler eller nødder Snittede mandler eller nødder
Creme: Creme:
2
æggeblommer2 æggeblommer
2
spsk.
Sukker2 spsk. Sukker
2
spsk.
Majsstivelse2 spsk. Majsstivelse
2.5
dl.
fløde 13%2.5 dl. fløde 13%
2
tsk.
vanillesukker2 tsk. vanillesukker
Endvidere: Endvidere:
1.5-2
dl.
piskefløde1.5-2 dl. piskefløde
Snittede mandler eller nødder Snittede mandler eller nødder
Opskrift:
Udblød sveskerne i vand et halvt døgns tid.
Fyld dem herefter med marcipan.
Creme:
Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen.
Bring fløden i kog og hæld den i æggemassen.
Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, mens der piskes.
Tag gryden af varmen og rør vanille i.
Lad cremen svale.
Læg lagvis creme og svesker i en skål.
Kom flødeskum på toppen og drys snittede mandler eller nødder på.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2474 gange, og udskrevet 47 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider