Sveskedessert med marcipan

Sveskedessert med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.svesker uden sten
125 g.marcipan
 Snittede mandler eller nødder
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.Sukker
2 spsk.Majsstivelse
2.5 dl.Kaffefløde 9%
2 tsk.vanillesukker
 
 Endvidere:
1.5-2 dl.piskefløde
 Snittede mandler eller nødder
 
Opskrift:
Udblød sveskerne i vand et halvt døgns tid. Fyld dem herefter med marcipan.

Creme:
Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen. Bring fløden i kog og hæld den i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Tag gryden af varmen og rør vanille i. Lad cremen svale.

Læg lagvis creme og svesker i en skål. Kom flødeskum på toppen og drys snittede mandler eller nødder på.





karakterer:
Opskriften er vist 3029 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu