Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sveskedessert med marcipan

Sveskedessert med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.svesker uden sten
125 g.marcipan
 Snittede mandler eller nødder
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.Sukker
2 spsk.Majsstivelse
2.5 dl.fløde 13%
2 tsk.vanillesukker
 
 Endvidere:
1.5-2 dl.piskefløde
 Snittede mandler eller nødder
 


Opskrift:

Udblød sveskerne i vand et halvt døgns tid. Fyld dem herefter med marcipan.

Creme:
Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen. Bring fløden i kog og hæld den i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Tag gryden af varmen og rør vanille i. Lad cremen svale.

Læg lagvis creme og svesker i en skål. Kom flødeskum på toppen og drys snittede mandler eller nødder på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2083 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu