Risotto med Arborio ris

Risotto med Arborio ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemmng Lüttge

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.Arborio ris (Italiensk ris)
200 g.Svampe
6 spsk.oliven olie
2 skalotteløg
1 glashvidvin
10 dl.hønsebouillon
 Persille
 Revet Parmesanost
5 tynde skiver bacon
 
Opskrift:
Svits bacon i olivenolie.
Efter 5-10 min. hæld løg og svampe i stegepanden.
Efter 10 min. kom risen i.
5min. efter hæld hvidvinen i. Lad vinen fordampe.
Hæld den varme bouillon i panden lidt efter hånden. Når risen har opsuget væden hældes der lidt mere i. Når risen er kogt og lidt grødet kommer osten i. til sidst persillen.


karakterer:
Opskriften er vist 6087 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mikkel Borre  -  2013-03-24 16:46:00
Lækker ret, men mht. din titel så skal en risotto helst indeholde aborioris :) Andre typer ris vil være forkerte :)