Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flamberet laks med grøn peber

Flamberet laks med grøn peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.laksefilet
4 skalotteløg
1 spsk.olie
1 spsk.knuste grønne peberkorn
2 spsk.cognac
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær laksefileten i skind- og benfri 1 cm. brede strimler. Pil og hak løgene groft.

Lynsteg laksen på en varm pande med olie. Vend stykkerne hele tiden med en paletkniv.
Kom løgene i efter et par minutter og drys den grønne peber over.
Steg yderligere et par minutter.

Servér laksen med kogte ris og grønne ærter eller sukkerærter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14906 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tage  -  2008-01-05 17:20:17
Jeg vil nok flambere inde ved spisebordet. Ganske vist giver flamberingen først og fremmest smag, men det er festligt at flambere, så gæsterne også kan se det.

  -  0000-00-00 00:00:00
Uden at vide det med sikkerhed, skal der så ikke flamberes før løgene kommes i ???

flemming  -  0000-00-00 00:00:00
jeg kan godt gætte det er cognacen der skal bruges til at flambere med, men hvornår. ?