Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flamberet laks med grøn peber

Flamberet laks med grøn peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.laksefilet
4 skalotteløg
1 spsk.olie
1 spsk.knuste grønne peberkorn
2 spsk.cognac
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Skær laksefileten i skind- og benfri 1 cm. brede strimler. Pil og hak løgene groft.

Lynsteg laksen på en varm pande med olie. Vend stykkerne hele tiden med en paletkniv.
Kom løgene i efter et par minutter og drys den grønne peber over.
Steg yderligere et par minutter.

Servér laksen med kogte ris og grønne ærter eller sukkerærter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13842 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tage  -  2008-01-05 17:20:17
Jeg vil nok flambere inde ved spisebordet. Ganske vist giver flamberingen først og fremmest smag, men det er festligt at flambere, så gæsterne også kan se det.


  -  0000-00-00 00:00:00
Uden at vide det med sikkerhed, skal der så ikke flamberes før løgene kommes i ???


flemming  -  0000-00-00 00:00:00
jeg kan godt gætte det er cognacen der skal bruges til at flambere med, men hvornår. ?