Vandbakkelser med banancreme og chokolade

Vandbakkelser med banancreme og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
100 g.flydende margarine (fx Becel)
2 dl.hvedemel
3 æg
1 brevMaizena kagecreme
5 dl.mælk
 Milda 26% til piskning
2 bananer
50 g.mørk chokolade til pynt
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200°C.

Bring fedtstof og vand i kog i en gryde. Tilsæt mel og rør godt rundt i dejen. Tag gryden væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt.

Pisk æggene og tilsæt dem til dejen lidt efter lidt. Pisk dejen kraftigt, mens de piskede æg tilsættes.

Form små boller af dejen med 2 skeer og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir (eller kom dejen i en sprøjtepose med stjernetylle). Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 25-30 minutter. Ovnen må ikke åbnes under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl kagerne på en rist.

Tilbered kagecremen som anvist på pakken. Skær toppen af de afkølede vandbakkelser. Vend lidt Milda 26% i kagecremen sammen med 2 moste bananer. Fordel fyldet i vandbakkelserne og sæt toppen på igen. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og pynt vandbakkelserne.





karakterer:
Opskriften er vist 9832 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu