Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Trekornsbrød 02

Trekornsbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.gær
50 g.smør
3 dl.vand
3 dl.ymer
2 dl.sesamfrø
2 dl.hørfrø
1.5 dl.knækkede hvedekerner
2 tsk.salt
3 dl.sigtemel
10-11 dl.hvedemel
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Fedtstoffet smeltes, og koldt vand tilsættes, så temperaturen er ca 37 grader C. Gæren udrøres i den lune væske og ymer, sesamfrø, hørfrø, kerner og salt tilsættes. Rør melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 1 time.

Tænd ovnen på 225 grader C. Ælt dejen igennem og form den til 2 brød. Læg dem i smurte brødforme og lad dem hæve yderligere 15 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag brødene nederst i ovnen 50-60 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2167 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu