Trekornsbrød 02

Trekornsbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
75 g.gær
50 g.smør
3 dl.vand
3 dl.ymer
2 dl.sesamfrø
2 dl.hørfrø
1.5 dl.knækkede hvedekerner
2 tsk.salt
3 dl.sigtemel
10-11 dl.hvedemel
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Fedtstoffet smeltes, og koldt vand tilsættes, så temperaturen er ca 37 grader C. Gæren udrøres i den lune væske og ymer, sesamfrø, hørfrø, kerner og salt tilsættes. Rør melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 1 time.

Tænd ovnen på 225 grader C. Ælt dejen igennem og form den til 2 brød. Læg dem i smurte brødforme og lad dem hæve yderligere 15 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag brødene nederst i ovnen 50-60 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 3160 gange,
og udskrevet 67 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu