Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fletbrød med safran

Fletbrød med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.smør
5 dl.mælk
50 g.gær
0.5 tsk.salt
1-2 dl.sukker
2 g.safran
15 dl.hvedemel
 
 Pensling:
 Æg
50 g.mandelflager
0.5 dl.sukker
 


Opskrift:

Fedtstoffet smeltes, og mælken tilsættes, så temperaturen bliver ca. 37 grader C. Gæren smuldres og røres ud i den lune væske. Tilsæt salt, sukker, safran og det meste af melet. Ælt dejen godt igennem, til den er glat og smidig, og lad den hæve tildækket 30-40 minutter.

Tænd ovnen på 200 grader C. Læg bagepapir på 2 bageplader. Tag dejen op på bordet og ælt den igennem med resten af melet. Del den i 2 halvdele og del dem hver i 3 stykker, der rulles til pølser. Flet pølserne til 2 brød og læg dem på hver sin plade til hævning ca. 30 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og drys med mandelflager og sukker. Bag brødene i 30-40 minutter og lad dem afkøle på en rist dækket med et viskestykke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1935 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu