Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Terrine med skinke

Terrine med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hele optøede spinatblade
200 g.skinke
4 æg
2 dl.creme fraiche 18%
125 g.reven ost
2 spsk.Kartoffelmel
1 tsk.Estragon
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Lad den optøede spinat dryppe godt af og bland den med skinken, der er skåret i terninger. Pisk æg og creme fraiche let sammen. Tilsæt reven ost, kartoffelmel og estragon. Bland spinat og skinke i og krydr med salt og peber. Hæld blandingen i en velsmurt form ca. 1 liter. Dæk med folie.

Prik et par huller i folien. Bag terrinen ca. 1 time ved 200 grader C, til den føles fast. Server den lun eller kold med salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1583 gange,
og udskrevet 26 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sille  -  2011-04-17 13:36:48
den mætter godt ps den er mega god