Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt laks med ris og grapefrugt

Stegt laks med ris og grapefrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4 stk.laksefilet (á ca. 150 g)
10-15 g.smør
1 tsk.salt
1 dl.piskefløde
2 dl.creme fraiche 18% eller 38%
1 fiske- eller grøntagsbouillonterning
 revet skal af 1/2 citron
1 grapefrugt
 
Opskrift:
Tør lakseskiverne med køkkenrullepapir, så de er helt tørre. Smelt fedtstoffet på en pande og lad det blive brunt. Steg lakseskiverne 3 minutter på hver side. Drys med salt. Læg dem på et fad og dæk med folie. Tør panden af. Hæld fløde og creme fraiche i og smuldr bouillonterningen oveni. Kog saucen et par minutter. Smag til med revet citronskal.

Skræl grapefrugten og del den i både og flå hinderne af. Læg laksen på varme tallerkner og pynt dem med grapefrugtbådene. Hæld saucen omkring lakseskiverne og servér med ris og ærter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10538 gange,
og udskrevet 228 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu