Margarine/flydene margarine85 g. Margarine/flydene margarine
80
g.
Markroner80 g. Markroner
1½
dl.
Hvedemel1½ dl. Hvedemel
40
g.
Chokolade40 g. Chokolade
½
tsk.
Mandelessens½ tsk. Mandelessens
Opskrift:
Tænd ovene på 200 grader
Smelt margarine og afkøl den en smule
Kom æg og sukker i en skål og pisk det til tykt skum med en elpisker
Rør margarinen i æggemassen med en grydeske
Kuns markronerne og rør dem i
Rør hvedemelet i
Riv chokoladen og mandelessensen i
Fordel dejen i muffinforme og bag ven 200 G. i 10-15 min
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8280 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider