Laks med mandler og ananas

Laks med mandler og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 laks
1 løg
200 g.champignon
2 tomater
2 fedhvidløg
2-3 spsk.hakket persille
1 citron
 ananas
100 g.ristede mandelsplitter
100 g.muslinger
100 g.rejer
2.5 dl.tomatjuice
3 dl.ris
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes fint. Champignonerne vaskes og skæres pænt. Ananasen skæres i små stykker og dryppes af. Friske muslinger gøres rene og koges. I tomaterne skæres et kryds, og de lægges i kogende vand et kort øjeblik, til skindet har sluppet kødet.

Tomaterne halveres og kernerne fjernes -skæres i små terninger og stilles koldt. Persille vaskes og hakkes. Løg, champignon og ananas brunes nu i en gryde. Deles i to portioner. I den ene portion kommes tomaterne. Den anden jævnes med fløde og smørmelbolle. Når den har den ønskede konsistens, kommes rejer og muslinger i.

Laksen halveres og rengøres. Smøres med persille og hvidløg og trækker i fem min. De brunede løg og champignon, ananas og tomat fyldes i laksen,som samles og lægges i folie. Steges i ovn i 25 min ved 200 g. Risene koges i 2 1/2 dl. Vand. Rør hyppigt, så de ikke brænder på.





karakterer:
Opskriften er vist 15690 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-15 09:57:21
3 dl ris til 2½ dl vand? Så kan jeg bedre forstå, man skal røre hyppigt for at undgå, det brænder på ;-))

  -   2008-04-26 23:18:53
Sjusket opskrift. Citron, mandelsplitter og tomatjuice fra ingredienslisten indgår ikke i tilberedningen. Der er absolut ingen ide i retten - spild af tid.