Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skovtursbrød

Skovtursbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1 spsk.Sukker
1 l.lunkent vand
2 spsk.Salt
2-3 spsk.Olivenolie
1.5 dl.knækkede hvedekerner
0.5 dl.havreklid
7-8 dl.rugmel
 Lidthvedemel
 
 Pensling:
 Æg
 Mælk
 


Opskrift:

Rør gæren ud med sukkeret og tilsæt det lunkne vand. Tilsæt salt, olie, kerner, hvedeklid og rugmel. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen til dejen er fast og smidig. Ælt dejen godt igennem ca. 15 minutter. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 45 minutter.

Ælt dejen igennem igen, del den i 2 stykker og form dem til runde brød pyntet med dejpølser, -kugler og –blade. Lad brødene hæve på bageplade med bagepapir i 30-40 minutter.

Bag brødene ved 200 grader i ca. 45 minutter. Efter ca. 30 minutter pensles brødene med æg pisket med mælk eller bare varm mælk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1585 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu