| |
|
Asparges med fisk
Asparges med fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
ForretterRet : Forretter - Forretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt :
| |
|
|
8 | | tykke hvide asparges8 tykke hvide asparges | 4 | | skiver røget hellefisk eller laks4 skiver røget hellefisk eller laks | 4 | spsk. | Dansk kaviar uden farve4 spsk. Dansk kaviar uden farve | | | | | | Dressing: Dressing: | 2-3 | spsk. | Creme fraiche2-3 spsk. Creme fraiche | 2-3 | spsk. | Mayonnaise2-3 spsk. Mayonnaise | 2-3 | fed | hvidløg2-3 fed hvidløg | 2 | tsk. | Citronsaft2 tsk. Citronsaft | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | |
| |
Skræl de hvide asparges fra hoved mod fod.
Kog dem i letsaltet vand 15-20 minutter.
Anret den røgede hellefisk på et fad og læg asparges på.
Rør dressingen godt sammen og smag den til.
Læg den ved.
Pynt med kaviar og dild.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2309 gange, og udskrevet 41 gange.
| |
|
|
Kommentarer
??? - 2011-04-09 17:26:42 den er sindsyg god har selv opskriften.
man kan godt bruge ekstra chokolade.
den bliver dejlig svampet og god.
|
|