Heinos gravede laks
Indsendt : Red : |
|
|
Tag et fad med lidt kant, som passer i størrelsen til fileterne.
Læg et tyndt lag krydderblanding i bunden og læg fileterne herpå med kødsiden opad.
Drys resten af krydderblandingen ovenpå.
Læg folie over og sæt laksen i køleskab mindst 24 timer.
Anretning: Skær laksen i tynde skiver sådan: Læg filetterne med halesiden til venstre og skær fra hovedsiden mod højre, så man skærer på tværs af fibrene, undgå at skære ned i det brune lag. Hvis der sider lidt på skiverne, skæres det af. Den gravede laks serveres med ristet brød eller surbrød og en dressing. Mild laksedressing: Rør sennep, vineddike og farin sammen og krydr med salt og peber. Tilsæt olien lidt ad gangen og bland dild i. Stærk laksedressing (Djævlesovs): Rør det hele sammen. |
|
|
Opskriften er vist 3377 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne