Gullaschsuppe a la Jeanette
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Oprindelsesland : Ungarn Fryseegnet : Ja Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne rengøres og skæres i tern.
Kødet skæres i tern og brune ved stærk varme i lidt fedtstof. Tilsæt grønsagerne vand og krydderierne på nær sherry og tomatpuré. Små koges under låg til det hele er mør 1-1½ time. Koges op smages til med tomatpuré og sherry, suppen jævnes til sidst (skal ikke være tyk). Tips: Server flutes til. Hvis suppen laves dagen før servering, skal den ikke jævnes og smages til med Sherry før næste dag. |
|
Opskriften er vist 12355 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne