Det tørrede mango lægges i blød i varmt vand i ca ½ time.
Imens skrælles de 3 mango, og skæres i små stykker som så blendes.
Æg og sukker piskes godt sammen og nu tilsættes der ca 5-6 spsk af mango massen. Resten gemmes til senere.
Nu trykkes den udblødte tørrede mango fri for vandet, og man hakker det nu fint. ( kan være lidt svært.) Nu ligges det i blød i cointreau.
Pisk fløden og bland det forsigtig i æggesnapsen, og nu tilsættes den tørrede mango samt spiritussen. Rør rundt.
Man kan nu hælde isen i små forme, eller en isform og så i fryser.
Jeg hældte det selv i små forme, og ½ time inden servering, tog jeg dem op og stillede det i køleskabet.
Nu tog jeg 2-3 spsk af den blendede frugt masse, og lagde det midt på en dessert tallerken, og ovenpå sætte jeg isen som jeg havde taget ud af formen.
Ser super godt ud, og smager frisk og godt
Tips:
den tørrede mango, kan man købe/bestille hos matas
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3600 gange, og udskrevet 54 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider