Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mango Parfait med sovs

Mango Parfait med sovs , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : momogitte

Indsendt :





Ingredienser:
3 modne mango
100 g.tørrede mango
5 spsk.cointreau
3 past. hele æg
100 g.sukker
3 dl.fløde
 


Opskrift:

Det tørrede mango lægges i blød i varmt vand i ca ½ time.

Imens skrælles de 3 mango, og skæres i små stykker som så blendes.

Æg og sukker piskes godt sammen og nu tilsættes der ca 5-6 spsk af mango massen. Resten gemmes til senere.

Nu trykkes den udblødte tørrede mango fri for vandet, og man hakker det nu fint. ( kan være lidt svært.) Nu ligges det i blød i cointreau.

Pisk fløden og bland det forsigtig i æggesnapsen, og nu tilsættes den tørrede mango samt spiritussen. Rør rundt.
Man kan nu hælde isen i små forme, eller en isform og så i fryser.
Jeg hældte det selv i små forme, og ½ time inden servering, tog jeg dem op og stillede det i køleskabet.
Nu tog jeg 2-3 spsk af den blendede frugt masse, og lagde det midt på en dessert tallerken, og ovenpå sætte jeg isen som jeg havde taget ud af formen.
Ser super godt ud, og smager frisk og godt

Tips:

den tørrede mango, kan man købe/bestille hos matas







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3098 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu