evt 2 bananer som hele til kagen evt 2 bananer som hele til kagen
3
æg3 æg
1 1
Opskrift:
tænd ovnen på 175 grader varmluft (200 grader uden varmluft)
smør en 1-liters folieform/bageform grundigt.
brug et stykke køkkenrulle og en lille klump smør, som smøres grundigt ud på siderne og bunden, eller for formen med bagepapir
smelt smørret i en lille gryde ved lav varme.
mos bananerne.
hak chokoladen groft på et skærebræt med en kniv. bland mel, bagepulver og chokoladen i en skål
pisk æg, sukker og vaniljesukker med en elpisker, i en stor skål, til det er lysegult og skummende.
bland alt hurtigt sammen i skålen med æggemassen. det er lettest med en dejskraber
fordel dejen i bageform/folieform som rummer ca 1 liter.
bag i ovnen ca. 40-50 minutter, til kagen er brun på toppen og let fast ved et tryk, stik en gaffel i og se, om der sidder dej på. hvis ja, så giv den lidt mere.
lad den køle af i formen og vend de ud på et fad
Tips:
du kan få en banan ind midt i kagen således: stik to lange pindeigennem hver ende af bananerne, så de danner et kryds. det holder bananerne, oppe, når de lægges i formen. hæld først halvdelen af dejen i, så bananerne, og til sidst dej igen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 7569 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider