Sørg for at alle ingredienser er temperede, dvs de har samme temperatur.
Lav først den "våde" del af dejen:
Pisk smør og sukker sammen indtil det er luftigt og lys i farven. Tilføj vanilje og pisk i 10 sekunder. Mos bananerne og tilføj dem en af gangen. Tilføj æg og æggeblomme. Pisk i kort tid efter hver tilføjelse. Tilføj kærnemælken.
Nu laves den tørre del af dejen i en anden skål:
Si mel, maizena mel, salt, og bagepulver i en skål. Bland indholdet af de to skåle forsigtigt. Bræk chokoladen op i stumper og bland dem i.
Brug en stor ske til at putte indholdet i muffinforme, så al indholdet kommer i i en skefuld. De hæver ca. til halvanden størrelse.
Bag dem ved 175 grader indtil der ikke kommer dej med op når man stikker en tandstik eller lignende i.
Nutella mousseline laves mens der bages.
Pisk æggehvider og hvidvinseddikke mens de 20g sukker tilføjes.
Kog vand og de 60g sukker indtil det er så varmt det bliver til en blød masse når en dråbe kommes i et glas koldt vand. Når det er varmt nok kommes sirup-massen langsomt i de piskede æggehvider mens der piskes. Pisk indtil massen er afkølet. Pisk mens du tilføjer smør. Pisk derefter langsomt nutella i efter egen smag.
Når kagerne er afkølede smørres moussellinen på. Velbekomme!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13743 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider