Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flan casero de Argentina

Flan casero de Argentina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Albert Nielsen

Indsendt :




Ingredienser:
8 æg
1 l.mælk
1.5 dl.sukker (gerne mørkt rørsukker ellers mørk farin)
1 dl.brun rom
 
 Caramelo:
250 g.sukker
3 dl.kogende vand
 


Opskrift:

Pisk ingredienserne meget grundigt (1 minut eller mere med røremaskine).

Opvarm ovnen til 180 grader.

Hæld flan-massen i en 2 liter karamelform (i Danmark en buddingform). Stil formen i vandbad i ca. 15-20 minutter - hold opsyn med at den ikke bliver brun i overflden.

Afvent at massen bliver fast (når man skubber til formen, skvulper den stadig, men en massen slipper et tyndt knivsblad).

Tag formen ud af ovnen og stil til afkøling.


Den traditionelle caramelo er nem.
250 g sukker
ac. 3 dl kogende vand

Sukkeret smeltes i en tykbundet gryde eller på en pande med høje sider. Så snart sukkeret bruner, tilsættes det kogende vand. Der røres grundigt, til el caramelo er flydende.

El flan serveres i asietter el. lign. og overhældes med caramelo.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2289 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu