Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret laksefilet med savojkål

Marineret laksefilet med savojkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.skind- og benfri laksefileter
2 porrer
2 gulerødder
1 lillesavojkål
2 spsk.frisk timian
2 dl.fiskefond
15 småkartofler
1 citron
2 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Der fremstilles en marinade af hvidvinseddike, citronsaft og vand. Marinaden smages til med salt og peber, der tilsættes 2 spsk. groft hakket timian. Hældes over fisken og trækker i min. 20 minutter.

Kartofler, gulerødder og porrer skæres i grove tern og kommes i et ildfast fad, overhældes med fiskefond og sættes i forvarmet ovn ved 200° i 25-30 min. Tages ud af ovnen. Savojkålen hakkes i grove tern på 1 x 2 cm og blancheres. Vendes sammen med grøntsagerne. Fisken anbringes ovenpå grøntsagerne, dryppes med citronsaft og kommes tilbage i ovnen i ca. 15 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7557 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu