Urtefad

Urtefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : McEspersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 groftrevet pastinak
3 kartofler - skåret i fhv. tynde skiver
1 lille løg - hakket
2-3 fedhakket hvidløg
½ peberfrugt i strimler
 olivenolie
 Piskefløde
 
Opskrift:
Fordel pastinakken i bunden af et ovnfast fad. Stænk med en smule olivenolie og drys med godt groft salt.

Fordel peberfugtsstrimlerne herover. Drys med løg og hvidløg. Fordel til sidst kartoffelskiverne og drys med groft salt og evt. friskkværnet peber.

Hæld fløde ved, så det går ca. halvt så højt i fadet som urterne. Bag i en 200 grader varm ovn i 30-45 minutter. (Til kartoflerne er møre, og evt. let sprøde i kanten, hvis det ønskes).

Tips:

Har ikke prøvet at fryse retten, så ved ikke, om den er fryseegnet. Kan ikke forestille mig, den er som ubagt pga. kartoflerne.





karakterer:
Opskriften er vist 3926 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-20 14:10:41
Glemte lige: Fordel små smør/margarineklatter over kartoflerne, inden retten sættes i ovnen - specielt hvis man ønsker den let sprøde kant på kartoflerne. :-)