Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Urtefad

Urtefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : McEspersen

Indsendt :




Ingredienser:
1 groftrevet pastinak
3 kartofler - skåret i fhv. tynde skiver
1 lille løg - hakket
2-3 fedhakket hvidløg
½ peberfrugt i strimler
 olivenolie
 Piskefløde (kokosmælk kan sikkert også bruges)
 


Opskrift:

Fordel pastinakken i bunden af et ovnfast fad. Stænk med en smule olivenolie og drys med godt groft salt.

Fordel peberfugtsstrimlerne herover. Drys med løg og hvidløg. Fordel til sidst kartoffelskiverne og drys med groft salt og evt. friskkværnet peber.

Hæld fløde ved, så det går ca. halvt så højt i fadet som urterne. Bag i en 200 grader varm ovn i 30-45 minutter. (Til kartoflerne er møre, og evt. let sprøde i kanten, hvis det ønskes).

Tips:

Har ikke prøvet at fryse retten, så ved ikke, om den er fryseegnet. Kan ikke forestille mig, den er som ubagt pga. kartoflerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3109 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

McEspersen  -  2011-03-20 14:10:41
Glemte lige: Fordel små smør/margarineklatter over kartoflerne, inden retten sættes i ovnen - specielt hvis man ønsker den let sprøde kant på kartoflerne. :-)