Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltet asier

Syltet asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Asier

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : 89Sidsel

Indsendt :





Ingredienser:
2 Asier (store)
 
 - atamon til skylning af glas se vejledning på flasken.
 
 Lage:
1 l.lagereddike
500-600 g.rørsukker
2 spsk.gule sennepskorn
8 stjerneanis
16-20 sorte peberkorn
 


Opskrift:

Asierne skrælles og skæres i strimler hvorefter de drysses med salt og lægges på køl til dagen efter. Derefter skylles de i iskoldt vand og kommes i et skoldet og evt. atamonskyllet glas.

Alle ingredienserne til lagen koges op hvorefter det hældes over asierne i glasset. Glassene lukkes til med det samme og stilles mørkt og køligt.

Bruges atamon kan asierne hold i minimum ½-1 år, ellers skal de helst stå i køleskabet og spises i løbet af et par måneder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6793 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu